FAQ
- ofte stillede spørgsmål

  • Ingredienserne i Pierre's Original er alle økologiske, og saucen er uden tilsætningsstoffer. Udover Habanero- eller Carolina Reaper-chili bruger vi tomater, peberfrugter, hvidløg, citron og udvalgte krydderier for at give den komplekse, gode smag til saucen.

  • Ja, højst sandsynligt! Alle saucerne er veganske, uden gluten og uden allergener 🫶🏼

  • Pierre’s økologiske chilisauce kan bruges alle steder, hvor du enten mangler kompleksitet eller lidt ekstra spice. Brug saucen som topping i friske forårsruller eller din stir fry, bland den med creme fraiche, og så har du en dressing til din salat, eller marinér dit kød/grønt i Pierre’s blandet med soya og brun farin eller honning, og oplev nye smagsnuancer i dine retter. Saucen er kort sagt en genvej til velsmag, ligegyldigt hvilket verdenskøkken, du befinder dig i - se den som din personlige snydekode til at bringe smagen i dine retter et niveau op.

    Hvad der sker i køkkenet, bliver i køkkenet 🤝

  • Vores stærkeste variant Hot hot hot er lavet på Carolina Reaper-chilien, som er kendt som verdens stærkeste chili, så den vil naturligvis give varme og en prikkende fornemmelse på tungen. Det er dog ikke en ubehagelig styrke. Den er ikke tiltænkt hverken at være en udfordring eller at give løbende øjne og næser. Vi bruger Carolina Reaper, fordi chilismagen er kompleks og parfumeret, og den giver en fantastisk smag, når styrken er ønsket i din mad - fx ovenpå tacos eller i stir fry-retter.

  • Saucerne produceres i Andalusien, Spanien. Der fandt vi de absolut bedste råvarer, og de er tilgængelige året rundt. Det betyder også, at ingredienserne er fuldmodne, når de bliver lavet til sauce og er ikke modnet bag på en lastbil.

    Har du nogensinde været på ferie i Sydeuropa og fået en tomat, hvor du bare tænkte av, den er lækker, den her? Det er DEN tomatsmag, vi kan putte direkte i saucen ved at producere i Andalusien 🍅

  • Der er mange grunde til, at det i sidste ende giver en bedre sauce at producere i Andalusien tæt på vores kilde af fuldmodne chilifrugter, tomater, peberfrugter, agavesirup og citroner.

    Ud over smagen af friske, solmodne frugter, handler det for os også om mængden af lastbiler på de europæiske motorveje. Hvis vi skulle producere i Danmark samtidigt med at lave sauce på andalusiske frugter, ville det kræve flere lastbiler til at transportere tilsvarende mængde frugt og grønt fra Spanien til Danmark, end der skal til at transportere saucen alene.

  • Pierre’s chilisauce kan holde i +2 år fra den bliver produceret.

    Saucen kan holde sig længe uden e-numre, fordi vi i stedet for konserveringsmidler har valgt at autoklavere saucerne. Autoklavering betyder i praksis, at vi i en periode opvarmer de fyldte glas til 121 grader celsius under tryk for at komme uønskede bakterier til livs. Denne proces er også en af årsagerne til, at saucerne er på glas.